Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 19 januari 2014

Av Sinisalo - 19 januari 2014 13:13

Han är så stor nu vår lille pojk   



Han skolades in på förskolan förra veckan. Jag kunde inte vara med. Hasse fick ta hela den biten. Men de va så duktiga båda två. Noel verkar trivas på förskolan. 

Kändes dubbelt för mig, även om jag vet att han kommer trivas och ha det jättebra där. Så är det mitt dåliga samvete som ställer till det. Mellanåt fick jag smått panik över var vårt barn va. Knäpp man är egentligen. Men det är inte så "bara". Han låg i magen i 9 månader, och i ca 1,5år har han och jag hållt ihop i vått och torrt, dag som natt. Timme ut och timme in. 


Här är första dagen han skulle iväg. Det va ju -9° den dagen. Så han kläddes ordentligt i vagnen.

 


Varje dag har Hasse gått med vagnen. Och varje dag ser han såhär glad ut när de ska gå på morgonen.

 


Vi har försökt oss på shopping. I södertälje, då Noel behövde rånarluva och en ny "hjälm"mössa. Hitta, halva reapriset på Åhlens så det va bara att köpa.

Medan jag satt och vilade fogarna och väntade på maten, på Texas Smokehouse. Så va Hasse och Noel ute och lekte på torget i snön.

 

Very fun!

 


Jag förundras över hur mycket man ser förbi som vuxen. Noel uppmärksammar allt när vi är ute, och inne. Julbelysningar, duvor, träd, månen osv. Han äääääälskar att åka rulltrappa.

Och när vi stöter på sånt här är han ivrig att "testa" den.

 

Barnen lever verkligen i nuet. Man får passa sig för vad man säger. Det är svårt att säga "...i eftermiddag åker vi till farmor" tex. Han hör ju bara "åka till farmor". Och då tror han att vi menar det NU....typ NUNUNU haha.



Vi har passat på att åka pulka i vädret.


Jag går på mina kryckor och grabbarna leker och stojar. De här glädjeropen gör eld för själen.



Sängen är succé. Han verkar ääääälska den! Kvällstid får vi nästan försöka hålla honom från den så han inte går och lägger sig "för tidigt"   

Ni som tvekar, eller är säkra på att era barn inte sover bra i spjälsäng. BYT!

Lyssna på ditt hjärta. Jag tvekade för många tyckte "....att det är ju på tok för tidigt att byta till juniorsäng, redan nu...." Noel har ALDRIG tyckt om sin spjälsäng. Men jaja, man växer som förälder och lär sig saker var dag.


Här är han utslagen efter en förmiddag med först måla och rita, sen pulkaåkning, och sedan lite filmtitt (Teletubbies såklart) med mamma i soffan. Gosekillen   

    

Har jag skrivit hur mkt jag älskar den här lille krabaten. Han är verkligen det underbaraste som finns     



Magen växer. Denna bild togs igår. Idag är det alltså ny vecka. Den vildingen som lever i magen, gör sig hörd må jag lova. Kissblåsa, revben, mage, kissblåsa, kissblåsa, kissblåsa........   

 



Ha nu en fortsatt trevlig helg!


Själv ska jag packetera en vagn. Har sålt Bugabbo Bee Classic, en åkpåse och håller på att sälja en skötväska.  



Ovido - Quiz & Flashcards