Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 10 februari 2014

Av Sinisalo - 10 februari 2014 21:00

Idkade lite barnarbete imorse. Efter tandborstning, hårborstning, och insmorning fick liten stapla toapappersrullar i korgen bla

Men han njuter ju av att få hjälpa till, så varför inte?

Sen fortsatte lekandet med "kojan" och kartongen.

Jag hade ett inbokat mvc besök (v30)
v 29+1

Vikt ÖVER 100kg *dör*
Blodtryck 133/76
Bebis hjärtslag 145
Glukos 5,3
Hb 123
SF-mått 31
Urin ua

Så skönt att blodtrycket va bra. Och inga spår av protein. Håll tummarna att det fortsätter. Bebis sov under hela undersökningen, vilket inte är så vanligt. Men nu för tiden verkar den sova då och då. Men där mellan är det väääärldens liv haha.
Bebis låg väldigt långt ner enl bm. Men inte fixerad. Jag känner ju att h*n snurrar runt, men tycker om att ligga långt ner med huvet nerborrat.

På em hämtade vi Noel tidigare från fsk. Han skulle till bvc, dels vägning och mätning. Men också träffa läkaren på 1,5års kontroll plus vaccination.
När vi kom dit visade det sig dock att det endast va läkaren där. Så hon kunde inte vaccinera. Men det andra gick bra. Han fick rita en teckning:

Fin va? *ler*

Han fick visa att han förstod typ att lägga en sak på ett speciellt ställe. Att stapla klossar, att peka på kroppsdelar, om han kunde hämta saker man bad om, bland annat och sedan undersöktes han också. Han va jätteduktig!
Vi passade på att visa hans prickar han fått på bröstet. Hon tyckte det va typiska virusprickar. Och skulle söka om det blev värre eller han verka besvärad av de.
Grabben väger nu 11610g, är 84,5cm lång och 48,7cm runt huvudet. Han lekte som 17 som vanligt med allt! Här hade han bakat bröd i ugnen, och "provsmakade"

På kvällen lekte han i sin kartong"koja" igen!

Ovido - Quiz & Flashcards