Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Sinisalo - 11 februari 2014 14:49

Snoreri och hosta som kommer och går sen 5v tillbaka. Han blir bra, så tar nästa förkylning vid.
Nu tyckte jag dock att hostan va lite väl för jobbig för herrn. Han sover oroligt och dåligt pga störd sömn när han ständigt hostar.
Trots våra husmorsknep (vätska ständigt, blöt handduk på elementet, lökvatten, höjd sängände, apotekets förslag på receptfria hostmediciner med mera) så kände jag att nej ingen förskola idag och nu kollar vi upp hostan. Eftersom den blivit mer intensiv och stör honom mer.
Han har inte haft temp på över 38,0 under hela den här tiden och hela tiden varit glad och pigg. Men de senaste dagarna har han förändrats. Han fick även prickar på bröstkorgen för nån vecka sedan. Min första tanke va reaktion på mjölken vi återintroducerat i hans kost. Han äter ju helt mjölkfri kost sedan 9mån tillbaka ca.
Iaf prickarna verkar vara virusprickar, och hostan lät inte "farlig". Men han hostar ju en hel del som sagt.
Han va hur duktig som helst i väntrummet. Hos doktorn (hast han ville inte gapa när han behövde titta honom i halsen...) men när sjuksyrran stack honom i fingret sa han inte ett ljud. Och han fick en liten leksak som plåster på såren!
Det bästa va nog tiden där mellan när han fick röja i väntrummet. Läsa böckerna och pussla!

Han är så himla duktig vår lille grabb! Men nu blir det lite vila och hostmedicin.
Han har fortfarande ingen temp, men han hostar ju väldigt mkt....

provet visade ingenting och lungorna låter bra. Men han har en envis hosta, så han fick hostmedicin på recept. Bara hålla koll så detta inte utvecklas till något annat...eller värre....

Ovido - Quiz & Flashcards