Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Sinisalo - 11 september 2012 15:55

Gick jättebra på efterkontrollen, jag mår bra och allt ser bra ut!

Morgonen började ju så bra med lilleman. Men sen började han knorra och ville bara bara nära och amma. Hade ju en tid att passa och höll tummarna att han visade sig från son bästa sida! Och han sov hela tiden, i bilbarnstolen.
Kan meddela herrskapet att han sover än, men fortsatte sova på mig :) Det är nog nytt rekord att sova mitt på dagen! Jösses ;)
Och mysigt är det också <3

Av Sinisalo - 11 september 2012 12:20

Ouf! Vad han var missnöjd igår (trodde jag...) men han har varit hungrig. Ätit med 1-1,5h mellanrum! Hungrig pojke helt enkelt.
Försökte med det mesta och lite överallt för att få honom nöjd mellan måltiderna, hundpromenad, babygymmet, babysittern, vaggan, sova...
Tog honom tillslut i selen och städade. Det tycktes han gilla *s*
Sedan tillslut (för han bara smååt) åt han en stor portion och fick ligga nära och sova hos mamma. DÅ blev han nöjd! Finally!
Han brukar alltid vara på solskenshumör annars, så detta var något nytt.

När han väl var på ok hummör tränade vi på att ligga på mage!

Inatt gick det bra, mamma fick sova först 5h och sedan 3h, eller jag hade en sömnlös period mitt i natten på ca 2h, men Noel sov!

Idag har vi lyckats duscha, båda två. Mamma har gjort sig iordning. Varit på hundpromenad. Ammat några ggr. Och snart ska jag försöka få i mig lunch. Och sedan ska vi till mvc då jag ska på efterkontroll!

Idag är Noel 7v tänk vad tiden går!

Ovido - Quiz & Flashcards