Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 20 september 2012

Av Sinisalo - 20 september 2012 13:09

Under dagen igår ammade jag Noel och när han sedan somnat la jag honom i spjälsängen. Som Hasse flyttat upp, till övervåningen! Han sov ca 20 min sedan hörde jag att han la världens bajsblöja..... Typiskt tänkte jag, nu när han väl sov i spjälsängen!
Bytte blöja på en numer vaken bebis, men provade att lägga honom i spjälsängen igen. Som han för övrigt drunknar i *s* Gav honom nutte och napp. Tittade på honom via babywatchen (med kamera) och han somnade av sig självt! Och sov 1,5-2h!!! Duktiga killen! Han verkligen älskar att sova med sina snuttar.

Under dagen upptäckte han sin tunga. Han låg och lipade och smackade högt. Försökte fånga det på bild men det gick sådär!

Till natten försökte vi natta honom i vaggan som står precis brevid sängen. Han tog tid på sig att somna trots nutte och min hand vid ansiktet. Men tillslut sov han!
Han sov 3h!
Dock brukar han sova 5h första "passet" ;) Men ser det som ett framsteg endå ju! Duktiga killen. Sen togs han upp för amning , blöjbyte och fick sova brevid mamma. Då sov han 5h! ;)
Sen amning, blöjbyte och sova fram och tillbaka med nappen i munnen (som tappades fram och tillbaka) till kl 9 ;) Schööönt tyckte mamma!

Idag på fm fick han sitta i batteridrivna gungan, då babygymmet bara dög 5min. Under tiden kunde jag få i mig lite frukost. Och han SOMNADE där! Av sig själv! Duktiga killen.
Jag la en filt över honom och där sov han i ca 30min.
Sen var det blöjbyte, påklädning och ut på promenad med hundarna. Han sov ca 5min i vagnen.

Nu ligger vi och ammar, och han håller på att somna. Jag ska försöka lägga honom i spjälsängen, om inte jag somnar jag också hehe!

Sen måste jag rasta snabeldraken och baka något. Får ju besök i em!

Ovido - Quiz & Flashcards