Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Sinisalo - 20 januari 2013 16:01

Igår hade jag huvudvärk nästan hela dagen. På kvällen eskalerade det, så jag trodde det skulle utvecklas till migrän. Men det gjorde det inte. Det va "bara" jobbig huvudvärk. Försvann inte med Alvedon, vatten, mat eller vila.
Tillslut slocknade jag på soffan, när Noel somnat för kvällen. Jag vaknade till då och då, men huvudvärken va fortfarande kvar var gång. Så vid 22.30 tyckte Hasse att ja borde gå och lägga mig i sängen istället!
Gick tillslut och la mig men somnade inte förrän 00.30 Låg och tänkte väldigt mycket på Bobby, bla... Kan vara endel saker som ligger "under ytan", och det har framkallat huvudvärk...?
Kl 00.40 vaknar Noel för amning. Så jag sov 10 min ca sen somna inte han ordentligt förrän 20-30 min senare. Varav han ammade 10min.
Han vaknade 2 ggr till under natten och morgonen. Och ville inte somna om kl 7 när han ammat. Hasse och Noel gick då upp och jag svalde några Alvedon och fortsatte sova i hopp om att huvudet skulle ge med sig. Men icke...
Senare blev huvudvärken snällare iaf. Men jag har fortfarande känningar.

Igår fick jag för mig att blondera håret. Dum som jag va köpte jag intensivblondering. Och visst blev jag blond, må jag lova...! Men även åt det gula hållet...Gahh!
Va 17 köpte jag för färg sist då? Då blev det ju ok iaf...!

Idag har vi mest myst, Noel har bajsat hehe och Hasse bytt bajsblöjor - ÄNTLIGEN bajsar Noel mkt när pappsen är hemma! Mohahaha!

Noel är himla duktig på att ta föremål nu. Man får verkligen passa sig, speciellt i köket med allt som finns där. Ha bilder på bla när han hittar snören till adidasbyxorna när han sitter i mitt knä. JÄTTEkul! ;)

Han har fortsatt druckit vatten ur aventnappflaskorna. Helt otroligt! Och jättebra såklart (tycker jag).

Nu fortsätter söndagen i lugnare tecken.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Ovido - Quiz & Flashcards