Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 23 januari 2013

Av Sinisalo - 23 januari 2013 18:34

Inatt sov Noel i sin säng från kl 20 med några vaknanden (tappa napp, ville känna en hand etc) till först 2.45 Ammades och lades i sin säng och somna om (tillslut...efter lite protester) , och sov vidare till 7!
7.30 gick vi upp och gjorde oss ordning. Skulle ju på babysång idag! Och träffa mammorna, bebisarna med flera. Och vad de hade vuxit alla! Nu är de flesta (snart!) över 6mån. Helt otroligt,
Alltid lika uppskattat att träffas. Och vi är alltid några stycken som stannar kvar lääänge haha. Och babblar, och njuter av bebisarna. Så himla mysigt!
Noel somna i famnen, det va länge sedan han sov i famnen. Han sover alltid i sängen nu för tiden även dagtid. Eller vagnen, eller bilen.

Noel äter frukost så duktigt sen någon vecka tillbaka. Jag ger oftast en halv banan och uppmjukade smörgåskex. Det brukar ske vid 9-10 tiden.
Lunch, 1/2 burkmat, och lite fruktpuré mellan 11-13, beroende på.
Middag 1/2 burkmat och lite fruktpuré 15.30-17 beroende på.
Kvällsmål, gröt och fruktpuré kl. 19. Där mellan är det amning med ca 2-3h mellanrum.

Hungrig kille :)

Igår fick vi hem en MASSA leksaker, kläder och en spjälsäng (att ha i sovrummet, den andra står på lvervåningen) från syrran.
ASAbra! Noel provade "rull"spegeln redan igår men idag va den riktigt skoj, den babblade han med och tittade riktigt noga i. Så himla sött!
Annars är gåstolen en favorit.

Nej, nu är det snart kvällsgröt för lillskrutt. Han börjar mojna lite..

Stackars Hasse blev stående i Västberga med Subvan som höll på att börja koka. Men lite (eller rätt mkt) glykol gjorde susen. Så han är nog intågande!

Ovido - Quiz & Flashcards