Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 24 april 2013

Av Sinisalo - 24 april 2013 18:43

Och! Äntligen kom vagnen!

Uppackning och montering skeddes såklart. Men för 17 gubbar! Det tog ett par timmar att klä "henne".

Har bilder på före (original).
Och efter med: chassiskydd, Buppa dyna, Buppa softshell, bältesmuddar, bumperskydd med pillband och mugghållare.

Tog givetvis en sväng med vagnen. Och jag måste bara skriva - KÄÄÄÄÄÄRLEK! Både jag, Hasse och Noel verkar stortrivas med henne.
Vagnen klarade stora gruset i trädgården GALANT! Mer än _mycket_ väl godkänt.

Av Sinisalo - 24 april 2013 18:36

Mamma fick äntligen göra hjärt/kärlröntgen igår. Och visst hittade de en förträngning! TROTS att inga prover visade på något...Och vad vi fått höra så är dessa prover endå inte tillförlitliga. Jag säger bara det: ALDRIG mer Nyköping! Om man inte dör innan man får den vård man är berättigad. Så dör man av dåliga rutiner på vårdavdelningarna!
Jag tycker mamma är värd att hyllas! SÅ länge som hon haft ont, och haft detta besvär. Jag tycker det är riktigt SKIT att hon fått gå så länge med detta öht....

Jag blev förkyld i tisdags kväll. Vilket skit alltså. Känns lite bättre. Dock braka magen loss....å inatt ha jag bara sovit nån h...å hela fm sprungit på toa.
Kom dock på varför. Va ju livrädd för magsjuka! Noel har inte "råd" att bli magsjuk, förlora mer vikt och rubba magens balans igen. Så Hasse har varit hemma och tagit hand om honom. Jag har legat förvisad i sängen!
Men sen kom ja på, för detta känns/verkar endå inte som en magsjuka. Att eftersom jag blev förkyld HÄVDE jag i mig C-vitaminer igår. Både brus, multivitamin OCH Esberitox...Ja tror faktiskt magen paja pga detta! Har kunnat äta och inte spytt heller för den delen.

Så jäkla typiskt dock att ja blitt sjuk. Vill gärna åka och hälsa på mamma och ge henne en efterlängtad kram!

Btw en cirkus är i stan :) Kameler, lamor, hästar och bla hundar. Jättekul tyckte Noel och Jozi!

Ovido - Quiz & Flashcards