Direktlänk till inlägg 9 november 2012
En helt ok och lätt maträtt.
Dock lite smaklöst. Men lite hackad paprika och/eller salladslök som garnering gjorde det hela bra!
Indonesisk svampwok
ProPoints® värde: 7
Portioner: 4
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 10 min
Vegetarisk
Ingredienser
240 g Äggnudlar okokta
400 g Svamp
2 tsk Olja
1 dl Vattenkastanjer
2 klyfta(or) Vitlök
1 tsk Ingefära
½ st Lök
2 msk Santa Maria Spicy World Ketjap Manis
1 tsk Sambal oelek
Instruktioner
Tillaga nudlarna och låt dem rinna av. Ansa och dela svampen. Hetta upp oljan i ett teflonjärn, stek svamp och grönsaker ca 5 minuter. Tillsätt ketjap, sambal och ingefära blanda ner nudlarna. Smaka av med salt och garnera med t ex strimlad salladslök och paprika.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
|||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|