Direktlänk till inlägg 9 november 2012
Lättlagad pastarätt som är en återkommande favorit här hemma!
Ruccolapasta
ProPoints® värde: 8
Portioner: 4
Förberedelsetid: 5 min
Tillagningstid: 10 min
Svårighetsgrad: Lätt
Ingredienser
50 g Ruccola
12 st Cocktailtomater
1 st Lök
50 g Salladsost (feta) max 10%
2 msk Olivolja
1 msk Vatten
1 msk Balsamvinäger
4 portion(er) Pasta kokt (typ spaghetti)
8 skiva(or) Lufttorkad skinka
1 tsk Salt
1 krm Svartpeppar
Instruktioner
1. Tag bort de grövsta kvistarna på ruccolabladen. Skär tomaterna i halvor. Skiva löken.
2. Blanda samman i en skål tillsammans med smulad fetaost.
3. Rör ihop olivolja, vatten och vinäger. Droppa över salladen.
4. Smaksätt med salt och svartpeppar. Blanda ner den kokta spaghettin. Servera med skinkan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
|||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|