Direktlänk till inlägg 16 november 2012
Oxfilé med gnocchi
ProPoints® värde: 13
Portioner: 4
Förberedelsetid: 5 min
Tillagningstid: 40 min
Svårighetsgrad: Medel
Ingredienser
500 g Oxfilé
400 g Pasta färsk okokt
200 g Kantareller
2 dl Bladspenat
250 g Cocktailtomater
2 msk Olivolja
1 msk Balsamvinäger
1 msk Vatten
Instruktioner
Stek oxfilén, krydda med salt och peppar, ugnsbaka den på 150° tills innertemperaturen är 57°, rulla in i aluminiumfolie och låt vila. Koka pastan. Fräs kantareller och lägg i spenat och tomater alldeles på slutet. Tillsätt pastan och lägg upp i djupa tallrikar. Skiva upp oxfilén och lägg överst. Blanda olja, vinäger och vatten, ringla det över, krydda med lite flingsalt och grovmalen svartpeppar. Tips! Istället för pasta så servera med gnocchi
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
|||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|