Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Sinisalo - 3 mars 2013 20:14

Oj vad denna helg gått fort!



Igå åkte jag och Noel på shoppingtur i Södertälje. Knasig som jag va glömde jag typ hälften...vet inte riktigt vart jag hade huvudet. Och tiden gick asfort.....Köpte en blå sufflett till lilla Bee underbar färg (50% på ord pris, asabra ju!).

Inte min vagn (lånad bild!) men så här fin är färgen

 

Sen blev Noel så hungrig så vi åkte till Moraberg (Donken), då jag endå skulle köpa golvfoam till hallen på K-rauta.

Att jag sen glömde gå in på VeroModa som hade 50% på allt i butiken, åka till Babyproffsen med mera...Jaja...

När vi kom hem hade Hasse dragit bort den gamla plastmattan i hallen (äääääääntligen blir hallen fin).

Lite förebilder:

(efterbilder får ni när det är klart...Hasse håller på just nu när jag skriver, men jag kan säga att det blir fiiiiiiint!)

     



Så i Noels rum är det kaos just nu. Eller ja...överallt på övervåningen iofs. Men igår njöt Noel av att det va kaos där inne hihi

 


Mitt i allt fick jag Britaxvangnen såld. Äntligen! 



Idag har ja varit på Barnbasar i Nyköping. Måste skriva att jag blivit besviken var gång...så himla mkt sk*t! Uttvättat och trasigt, inga storlekar som passar oss...) och mycket tjejkläder... Så jag kommer nog skippa Nyköpings barnbasarer numer... Men det finns ju andra!

Hittade iaf några pyjamasar, en body och en barnpool (ny!) för en struntsumma. Åkte sedan bort till Lekia och köpte badbyxor till Babysimmet som är premiär på torsdag. 

Blev glad då jag även hittade barnvagnskrokar (JuJuBe - på rea!) Precis vad jag behövde, för att sätta min väska på nya vagnen (istället för skötväskan)! YEY!



När jag kom hem va Noel go och glad (som vanligt) han och pappa hade ju fått lite kvalitetstid medan jag va borta.

Jag gjorde jordgubbspaj och kokosbollar (döööööösugen på sött!), som vi kalasade på, och Noel fick blodapelsin jumjum enligt honom.

   


Jag tittade i munnen på Noel imorse. Och fick för mig att fota hur hans mun ser ut. Och ni ser själva....svullet är bara förnamet...Stackars killen!

   

Näg sedan kikade lite närmare på tänderna, så såg jag att ena tanden spruckit genom!!! Stora killen! Den hade inte gjort det imorse iaf. Hoppas äntligen att han ska få lite lugn och ro om dessa kommer fram nu.



Vi gick till affärn, så Hasse kunde fortsätta med hallgolvet. Noel verka tycka det är intressant när man är på affärn, alltid bra. Än att istället ha en ledsen kille alltså....

 


På kvällen fick han ta ett bad. Och som vanligt stornjöt han!

     



Sen invigde vi en pyjamas vi fått av moster Gabi för ett tag sedan. Hur tjusig som helst (obs strl 80!!!) och kolla in strumporna *ler*


Han ville knappt ha någon kvällsgröt lille skrutten. Och det spelade ingen roll vad han stoppade i munnen så gjorde han en min och spotta ut det (vattenflaskan, gröt, fruktpureer, majskrokar....) så han har ont lille stackarn.


Men än en dag har gått. Han ammade imorse, 6,30. Och inte förrän nu på kvällen, 19.45 ammade han igen. Jag hoppas nattsnuttningen upphör snart....


Min rygg gör ont på em/kvällarna. Hoppas den ger med sig snart...Ska träffa sjukgymnasten imorrn igen, då får vi se vad hon säger.


Just det ja! vi har börjat med att lägga Noel i spjälsängen i vårt sovrum direkt istället för uppe. Även dagtid. Och han verkar trivas bra faktiskt. Han blev så ledsen på nätterna när man la honom där, så vi tänkte om vi använder oss av den mer hela tiden så kanske han vänjer sig vid den bättre och tycker den också är ok att sova i.


Nej ni...nu ska jag ge mig. 


Hoppas ni haft en bra helg!

Av Sinisalo - 3 mars 2013 15:03

Ajaj

Tänderna tittar nog fram vilken dag som helst nu!

Ovido - Quiz & Flashcards