Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 20 mars 2013

Av Sinisalo - 20 mars 2013 18:38

I helgen tog jag (......med lite suckande och stånkande hjälp av Hasse hehe) tag i uteförrådet. Hittade massor med saker vi inte behöver eller vill ha längre.


Iaf ende saker tänkte jag ge till syskonen. Varav endel kläder. Noel hjälpte mig gärna att sortera upp allt. Dessutom blev jag så glad för jag hittade mina gamla kläder jag la undan när jag blev gravid. Kunde rätt snabbt inte ha dessa! Men nu kan jag det igen YEY!


Han satt mitt i allt och hjälpte till i sorteringen, glad och dan!


På tisdagen åkte jag och Noel till ÖF. Han lekte och hade det mysigt som vanligt älskade han sångstunden. Och äntligen fick vi träffa Sandra och Vilgot efter ca 5v frånvaro.

 



Annars leker vi på för det mesta! Jag bygger eller plockar och han river ut eller raserar det jag bygger   

   

Öhh jae....jo men visst....

   



Jag beställde hem lite påskpyssel"grejor". Jag behöver uppdatera mina fiberpennslager bla haha. Blev lite annat också. Just nu kommer han endå inte kunna rita så mkt. Men sen blir det väl att köpa giftfria kritor och sådant.


Noel hjälpte mig glatt att packa upp iaf!

 


Lillfis har lärt sig att vinka. Ser jätteroligt ut! han är så söt jue.

 


Igår kväll hade jag nå konstigt. Världens frossa! Jag satt och skaka typ. Gick och la mig med PYJAMAS och sockor jag som aldrig har sådant. För jag alltid är så varm. Hade dessutom 2 täcken över mig...Vakna kl 00.00 och då va jag så svettig så vi fick byta ut påslakanet. Det va alldeles genomdränkt av svett... Men på morgonen va det ok. 


Idag har jag fått konstaterad bihålsinflammation. Efter många vändor till vc och doktorer prover, olika teorier på bla allergier (och annat) och röntgen så har jag fått PC. Vi får la se om det hjälper.

Trött på´t iaf..........



Ovido - Quiz & Flashcards