Mitt liv som mamma och hundägare

Alla inlägg den 21 mars 2013

Av Sinisalo - 21 mars 2013 18:04

Tjolahopp vad den här dagen har gått fort hittills. Det måste jag medge! Att vara föräldraledig innebär att dagarna FLYGER förbi. Både skrämmande och mysigt!


Fick för mig att tokrensa lite bland medicinerna, medicinskåp och städskåp. Medicinerna bla får stå i mindre lådor. Smörj/salvor, djurmedicin, Noels/bebis i en etc. Fråga mig inte varför jag behåller en gammal hederlig kamera när man har ca 5 digitala kameror....eller en kratta till kommande sandlåda haha.

 



Även en massa papper, kvitton osv.

Jag kom ju på en bra idé förra året tror jag att det va. va 17 förvarar man pärmar? För inte är de vackra! Men de behövs. Så det blev i trappan. Nu står de inte så värst snyggt, men ja ni förstår konceptet.

   


Jag fick en hel del gjort. Men sen vaknade en liten kille, och det va dags för lunch och sedan iväg på babysim.

Idag gick det bättre efter babysimmet i duschen. Noel va lugnare. Men han fick en torr handduk först, och sedan min torra oanvända handduk. Då låg han och kika runt lite bara. 


   

Det är himla skoj iaf på simmet. Han vekligen uppskattar det. Mysigt att uppleva och se!


När vi va på babysim va Hasse på vc. Prover och kontroller utfördes. Men kan inte påstå att vi är mer klokare för det...återkontroll nästa vecka iaf.



Sen tog familjen en promenad till affärn (det är ju så hiiiiiimla långt...haha 2min eller något) så vi tog Bee. Noel njöt av vagnpromenaden, och vi njöt av hela situationen.


Dock blåse det väldigt kallt! Så vinteråkpåsen på YEY den vackra Foxyn!



Noel har börjat ta steg. Utan att han stödjer sig jättemycket i händerna. Han håller i oss men han balanserar väldigt mkt själv nu. Här har vi en filmsnutt med några steg. Men mest en kram till pappa *mys*


Imorrn är det BOELtest för Noel. Får la se hur det går med en massa vatten i öronen sen babysimmet haha!


Mitt huvud har varit lite snällare idag. Men jag har fortfarande ont...Dessutom vaknade jag kl 3.30 och kunde typ inte somna sen....Himla träligt!


Noel däremot sov från 19.30-7.00 Hade han lite svårt att somna, men efter lite klapp över huvudet från pappa så somna han gott. Mina duktiga killar   

Han vaknade dessutom kl 3.30, även då klappade pappa lite över huvudet och han somnade om.


Såg även att jag skulle få en liten peng tillbaka på skatten. Very nice!
 

Tjing!


Ovido - Quiz & Flashcards