Direktlänk till inlägg 6 mars 2013
Varm smörgåstårta med tacosmak
ProPoints® värde: 13
Portioner: 4
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 20 min
Svårighetsgrad: Lätt
En annorlunda smörgåstårta med köttfärs, squash och aubergine! Lättlagad och god med tacokryddor.
Ingredienser
400 g Nötfärs 10%
1 påse(ar) Taco kryddmix
3 st Hönökaka
2 st Tomat
1 dl Ost riven max 17%
4 msk Senap
1 st Squash (zucchini, courgette)
1 st Aubergine
Instruktioner
Bryn köttfärsen. Bred senap på en brödkaka och lägg på bakplåtsklädd plåt. Lägg på köttfärs, skivad aubergine och riven ost. Lägg på ett bröd, bred på senap och lägg på köttfärs och skivad squash. Lägg på sista brödskivan, klyftade tomater och strö över ost. Gratinera i ugn 225° tills osten har smält och allt är genomvarmt. Servera en fräsch sallad till. Tips! Perfekt att förbereda och bara stoppa in i ugnen när gästerna har kommit eller det är dags att äta.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||
|